Onze dienstverlening in een oogopslag

Contacteer ons

Full-service op uw maat

Bij Vistatec geloven we zeer sterk dat voor elke uitdaging op het vlak van zonwering een gepaste oplossing bestaat. We hebben dan ook een portfolio van producten en diensten uitgewerkt die ons toelaat om de beste prijs/kwaliteit aan te bieden in elke mogelijke professionele context.

In deze sectie kan u een beknopt overzicht vinden van de verschillende diensten die we in heel Vlaanderen en Brussel aanbieden. Neem gerust even contact met ons op en we bezorgen u alle verdere details in een persoonlijk gesprek.

Het Vistatec commercieel team zal steeds beginnen met het evalueren van de best mogelijke oplossing en hierover een uitgebreid advies geven zodat u als klant een geinformeerde beslissing kan nemen.

Wij configureren voor u de ideale oplossing voor uw gebouw, kantorencomplex, etc en dit op basis van een degelijke analyse en onze brede productkennis van de verschillende fabrikanten.

Vistatec verzorgt dan het hele verdere proces van detailopmetingen, bestelling en levering van alle componenten.

Onze ervaren technici zorgen voor een vlekkeloze installatie van eender welk type zonwering op elk mogelijk gebouw. We hebben zeer veel ervaring met de meest complexe situaties of het nu hoogbouw is of een complexe industriële site.

Het Vistatec team van technici beschikt over de modernste middelen en wordt continue bijgeschoold om elke installatie probleemloos aan te kunnen.

Vistatec is een van de enige spelers in de markt met ervaring met systemen van zo goed als alle fabrikanten.

Onderhoud

Zonwering is een zeer belangrijke component in elk gebouw. De meeste installaties worden echter niet geleverd met een degelijk onderhoudscontract. Dat is nu net de specialiteit van Vistatec. Op basis van de duidelijke afspraken (‘service level agreements’) zorgen wij dat uw zonwering (van welke fabrikant ook) in optima forma blijft.

Onze technische ploegen hebben ervaring met zonwering van alle grote fabrikanten en zijn gewend om ook op moeilijk bereikbare plaatsen de nodige werken uit te voeren.

Onze onderhoudscontracten worden op maat gemaakt van elk gebouw. Of het nu een ziekenhuis of KMO gebouw is, we hebben de juiste oplossing voor U. We geloven zeer sterk in preventief onderhoud op basis van heel duidelijke afspraken, maar als er dan toch onverwacht iets mis zou zijn met uw zonwering kan u natuurlijk beroep doen op onze ploegen!

Herstelling en reparatie

Ook zonder Vistatec onderhoudscontract kan u een beroep doen op onze dienstverlening. Hebt u problemen met uw zonwering neem dan gerust contact op. Een van onze specialisten komt ter plaatse binnen de afgesproken tijd en evalueert het probleem.

Voor een vaste prijs zonder verrassingen zullen we de herstelling inplannen en laten uitvoeren door onze technische ploegen. We hebben ten allen tijde een degelijke voorraad aan wisselstukken ter onzer beschikking en onze goede relatie met de grote fabrikanten garandeert ons een snelle levering van die componenten die niet onmiddellijk zelf op voorraad zouden hebben.

Integratie en configuratie

Geen enkele zonweringsoplossing kan vandaag zonder een koppeling met een gebouwbeheersysteem, een app of het internet. Bij Vistatec zijn we echte ‘believers’ in wat het Internet of Things (IoT) kan betekenen in de wereld van zonwering.

We hebben een ruime ervaring met de integratie van zonweringsturingen met gebouwbeheerssystemen. Ook het op afstand beheren van zonwering heeft voor ons weinig geheimen. Onze echte specialisatie in het technologisch domein zit in de configuratie van de sturing. Dit is dikwijls heel specifiek en vergt de nodige kennis van zowel de techniek als de software componenten. Bij Vistatec zijn die beide aanwezig en maken deel uit van het hart van ons bedrijf.

Gaan we ooit een technologiebedrijf worden? Wie weet, maar wat zeker is dat meer en meer technologische, software en IoT componenten deel uitmaken van elke zonweringsoplossing en Vistatc loopt mee voorop in die markttendens.

Zonweringsoplossingen

Als Vistatec kunnen we ook turn-key projecten uitvoeren aangezien we de kennis en ervaring in huis hebben.  We kunnen het hele project aan : van concept en advies, verkoop van zonweringssystemen alsook de volledige installatie en nazorg.

Een project begint altijd met een goed gesprek. Nadat we samen hebben bepaald wat de best mogelijke oplossing is voor uw gebouw, werken we een offerte op maat uit. Vistatec is uw unieke aanspreekpunt voor de volledige uitvoering van het project; we gebruiken hiervoor een mix van eigen mensen en structurele partners waar nodig.

Naast de installatie en plaatsing zorgen we ook, indien gewenst, voor de implementatie, configuratie en koppeling van onze zonweringsoplossing met het gebouwbeheersysteem. De mogelijkheden zijn de dag van vandaag bijna onbegrensd en ook dit aspect van het project maakt deel uit van onze ‘one-stop-shop’ aanpak.

Last but not least, willen we er ook graag voor zorgen dat uw zonwering ten allen tijde in topconditie blijft. Met een onderhoudscontract van Vistatec kan u voor een zeer redelijke prijs op beide oren slapen. We care 4 your blinds

Onze Expertise

Jarenlange ervaring met zonwering van de grootste fabrikanten is de beste garantie voor een vlekkeloze dienstverlening