Een zonwering voor uw gebouw?

Vistatec werd opgericht door ervaren mensen in de wereld van professionele zonwering. Vandaag zijn we een bedrijf met een 15tal medewerkers, allemaal specialisten in hun vak. Ze worden zorgvuldig geselecteerd en moeten echt de drive hebben om een kwaliteitsvolle service te willen bezorgen aan onze klanten, dag na dag! Ons motto is : doen wat je zegt en zeggen wat je doet!

“Voor ons is het leveren van een uitstekende service onze prioriteit nummer 1.”

Luc, Ronny, Dirk

Zaakvoerders Vistatec

Vistatec werd in november 2018 opgericht met een duidelijke visie: een belangrijke speler worden in de markt van professionele zonwering. In de afgelopen tijd zijn we door sterke partnerships met verschillende spelers kunnen uitgroeien tot een stevige KMO die over heel België actief is met heel wat straffe projecten die we gerealiseerd hebben.

We zijn een financieel gezond en stabiel bedrijf en willen de komende jaren onze dienstverlening uitbreiden richting smart buildings; de combinatie van traditionele zonwering met hypermoderne technologie om tot een optimaal klimaat te komen in elk gebouw.

Om te voldoen aan de vraag vanuit de particuliere markt is er binnen de Vistatec-groep nog een jongere telg namelijk Vistasun. Hier kan u als particuliere klant terecht voor zonwering voor uw particuliere woning of buitenverblijf.

Jacob Beck

Licensed Handyman

Tom Gibbs

Licensed Handyman

Mark Cooper

Licensed Handyman

Jack Murphy

Licensed Handyman

Skilled & Friendly Handymans