Een volledig portfolio aan diensten op het vlak van professionele zonwering

Projecten

Het hart van ons aanbod is het end-to-end implementeren zonweringsprojecten voor B2B toepassingen. Vistatec ontzorgt u volledig gaande van het specifiëren van de oplossing over levering, installatie en configuratie tot en met onderhouds- en hersteldiensten (al dan niet op contractbasis).

Of het nu gaat over nieuwbouw, renovatie of een vervanging van een bestaande zonweringsinstallatie, elk project van 3 tot 3000 screens is bij ons in goede handen

Ondertussen hebben we met Vistatec al een uitgebreid portfolio aan B2B projecten succesvol afgerond over heel het land.  In heel veel gevallen werken we rechtstreeks voor de eigenaars/uitbaters van gebouwen maar we zien we dat onze expertise ook zeer wordt gewaardeerd door projectontwikkelaars alsook raam- en glasfabrikanten.

Wij streven naar een nauwe samenwerking met onze klanten en partners om zo de klant of partner maximaal te ontzorgen.

Aankoop en advies

Het Vistatec commercieel team zal steeds beginnen met het evalueren van de best mogelijke oplossing en hierover een uitgebreid advies geven zodat u als klant een geïnformeerde beslissing kan nemen.

Wij configureren voor u de ideale oplossing voor uw gebouw, kantorencomplex, etc en dit op basis van een degelijke analyse en onze brede productkennis van de verschillende fabrikanten. We hebben ook een ruime ervaring op het vlak van sturingen en integratie met gebouwbeheerssystemen dus onze oplossing kan ook technologiecomponenten bevatten die de efficiëntie van de installatie alleen maar ten goed zal komen.

Vistatec verzorgt dan het hele verdere proces van detailopmetingen, bestelling en levering van alle componenten.

Installatie

Onze ervaren technici zorgen voor een vlekkeloze installatie van eender welk type zonwering op elk mogelijk gebouw. We hebben zeer veel ervaring met de meest complexe situaties of het nu hoogbouw is of een complexe industriële site.

Het Vistatec team van technici beschikt over de modernste middelen en wordt continue bijgeschoold om elke installatie probleemloos aan te kunnen.

Vistatec is een van de enige spelers in de markt met ervaring met systemen van zo goed als alle fabrikanten.

Naast de installatie van zonwering, verzorgen we ook de volledige configuratie (en levering) van de sturingen. Hoe langer hoe meer is dit een heel belangrijk onderdeel van onze werkzaamheden. Het integreren van de meest courante gebouwbeheerssystemen pakken we eveneens op (dikwijls in samenwerking met de facilities-teams van onze klanten).

Onderhoud

Zonwering is een zeer belangrijke component in elk gebouw. De meeste installaties worden echter niet geleverd met een degelijk (of duidelijk) onderhoudscontract. Dat is nu net één van de specialiteiten van Vistatec. Op basis van de duidelijke afspraken (‘service level agreements’) zorgen wij dat uw zonwering (van welke fabrikant ook) in optima forma blijft.

Onze technische ploegen hebben ervaring met zonwering van alle grote fabrikanten en zijn gewend om ook op moeilijk bereikbare plaatsen de nodige werken uit te voeren.

U kan kiezen voor verschillende contractmodellen; ook hier willen we dat u een oplossing heeft op maat van uw problematiek, gebruik, etc. We lichten de mogelijkheden graag verder toe in een persoonlijk gesprek.

Herstellingen en reparatie

Ook zonder Vistatec onderhoudscontract kan u een beroep doen op onze dienstverlening. Hebt u schade na een storm of windhoos, functioneert een screen niet meer door slijtage of oneigenlijk gebruik ? Neem dan gerust contact op. Een van onze specialisten komt ter plaatse binnen de afgesproken tijd en evalueert het probleem.

Voor een vaste prijs zonder verrassingen zullen we de herstelling inplannen en laten uitvoeren door onze technische ploegen. We hebben ten allen tijde een degelijke voorraad aan wisselstukken ter onzer beschikking en onze goede relatie met de grote fabrikanten garandeert ons een snelle levering van die componenten die niet onmiddellijk zelf op voorraad zouden hebben.

Wij zorgen dat u zo snel mogelijk terug een volledig werkende installatie hebt.

sturingen

Geen enkele zonweringsoplossing kan vandaag zonder een koppeling met een gebouwbeheersysteem, een app of het internet. Bij Vistatec zijn we echte ‘believers’ in wat het Internet of Things (IoT) kan betekenen in de wereld van zonwering.

We hebben een ruime ervaring met de integratie van zonweringsturingen met gebouwbeheerssystemen. Ook het op afstand beheren van zonwering heeft voor ons weinig geheimen. Onze echte specialisatie in het technologisch domein zit in de configuratie van de sturing. Dit is dikwijls heel specifiek en vergt de nodige kennis van zowel de techniek als de software componenten. Bij Vistatec zijn die beide aanwezig en maken deel uit van het hart van ons bedrijf.

Gaan we ooit een technologiebedrijf worden? Wie weet, maar wat zeker is dat meer en meer technologische, software en IoT componenten deel uitmaken van elke zonweringsoplossing en Vistatec loopt mee voorop in die markttendens.

Schüco smart building integration

Een modern gebouw is tegenwoordig niet enkel voorzien van zonwering en voldoende isolerende materialen. The next big thing is here: smart buildings. Van mechatronische ramen tot vingerprint-scanners, Schüco is een pionier In het ontwikkelen van deze producten.

Als “Schüco Smart Building Integrator” ondersteunen we raamconstructeurs bij het implementeren van deze hoogtechnologische producten in hun gevelsystemen.
De combinatie van deze technologie, perfect gesynchroniseerd met automatische zonwering is de sleutel tot een optimaal energie-efficiënt en duurzaam gebouw.

Garantie op al onze diensten

Doen wat je zegt en zeggen wat je doet!